05 Δεκεμβρίου, 2011

Η Λίμνη των ξωτικών

Έφτασε η ώρα για την απάντηση στο διαγωνισμό για Τη Λίμνη των ξωτικών.

 Ταρατατάάάάάάάάά
Το σπιτάκι-τσαντήρι των ξωτικών περιέχει...



έναν πίνακα διανομής ρεύματος!!!


Κι όμως αυτοί οι άνθρωποι που δούλεψαν γι' αυτό το Χριστουγεννιάτικο υπερθέαμα που λαμβάνει χώρα αυτήν την εποχή στην πόλη μας, τοποθέτησαν τον πίνακα διανομής του ηλεκτρικού ρεύματος σε μια υπέροχα καλά κρυμμένη παραλλαγής κατασκευή μέσα σε πλέγμα και την μπομπούλωσαν με την καταπληκτικής σύλληψης αυτή λινάτσα που βρήκαν και δημιούργησαν με κάποια παλιά τσουβάλια από το εργοτάξιο.

Δυστυχώς δεν έχουμε νικητή, η αλήθεια είναι ότι ο διαγωνισμός ήταν για παίχτες με αρρωστημένη φαντασία, αλλά για όσους μας τίμησαν και πήραν μέρος στο διαγωνισμό μας, έχουμε να τους προσφέρουμε από ένα μέτρο φωτοσωλήνα για να στολίσουν το δρόμο έξω από το σπίτι τους.




Μόνο αγαπητοί μου φίλοι μια συμβουλή. Προσοχή όταν παραλάβετε το δώρο σας.
Ελπίζω στο υπέροχο μυστηριώδες ξωτικό τσαντήρι του διαγωνισμού μας να υπάρχει ρελέ διαφυγής.

3 σχόλια:

Πέρα βρε έχει είπε...

Δε μπορώ να καταλάβω πως οι γονείς που επισκέπτονται αυτή την αηδία δεν αντιδρούν. Πέρα από το αισθητικό του θέματος και τη φιλοσοφία της αρπαχτής, υπάρχει και το θέμα της ασφάλειας!

Καλώδια ρεύματος ακάλυπτα παντού, μεγάλες λακκούβες και αφύλαχτα χαντάκια στο πάρκο, αυτοκίνητα, φορτηγά και μηχανάκια σουλατσάρουν, παιχνίδια της κακιάς ώρας χωρίς προφύλαξη. Και ούτε ένας πυροσβεστήρας σε όλο τον χώρο!!!

Ororra είπε...

Νομίζω απλά ότι εγώ, εσύ και καμιά δεκαριά άλλοι σκέφτονται όπως περιγράφεις ή έστω αντιδρούν υποτυπωδώς. Οι υπόλοιποι αρέσκονται ή έστω συμβιβάζονται ακόμη και με αυτό το αίσχος, αρκεί κάπου έστω να έχουν να πάνε τα παιδιά τους.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ γιατί με τις εικόνες που μεγάλωσαν οι παπούδες μας με τις ίδιες μεγαλώνουν και τα παιδιά μας.

thanassakis είπε...

Προσέξατε το διαλυμένο τραμπολίνο του Odeon, στο οποίο έπαιζαν τσάμπα τα παιδάκια, που μετακόμισε μέσα στο θερμοκήπιο του παγοδρομίου και πλέον δεν είναι τσάμπα !!!!

Μαγικά Χριστούγεννα !!!!